• Steunzool op maat

Afhankelijk van de resultaten van de loopanalyse kunnen wij er bij Footz voor zorgen dat jouw voeten ondersteunt, ontlast of indien nodig zelfs gecorrigeerd kunnen worden.

 

Met onze op gespecialiseerde apparatuur meten we jouw voeten om vervolgens steunzolen op maat te laten maken. Op die manier zijn jouw schoenen perfect aangepast aan de vorm van je voeten.

Heb je last van pijnlijke voeten, knieën of rugproblemen? Dan kan het dragen van een goede steunzool de oplossing bieden. Met een steunzool wordt er een verbeterde ondersteuning geboden voor de gewrichtsbanden van jouw voeten. Bovendien verminderen bovengenoemde klachten zodat jij terug voluit kan genieten.

Zo kan je met Phits bijvoorbeeld voluit voor je sport gaan! Topsporter of recreatieve jogger, je wil zorgeloos sporten, vandaag én morgen. Het vergt soms veel van jouw lichaam en het risico op blessures verhoogt. Extra ondersteuning van jouw beweging kan helpen om van een blessure te genezen of, nog beter, om blessures te vermijden. Een paar Phits steunzolen stuurt je voeten ook nog eens in de goede richting om je beweging efficiënter te maken.

3D printing spreekt tot de verbeelding, nochtans is het geen nieuwe technologie. Het wordt al toegepast sinds de vroege jaren ’90 van de vorige eeuw. Het werd initieel voornamelijk gebruikt voor prototyping, maar mede onder impuls van Materialise evolueerde 3D printing ook pijlsnel in de richting van design en bruikbare eindproducten. Denk maar aan hoorapparaten, knieprotheses, heupprotheses

Hoe werkt uw Phits expert? Van scan tot zool. Onze Phits™ experts staan jou met raad en daad bij om samen met jou naar de beste oplossing te zoeken met een begrijpelijke weergave van wetenschappelijk onderbouwde analyse én oplossing.

 

Heb jij nood aan steunzolen op maat die volledig zijn aangepast aan jouw voeten?

Misschien kunnen we je voeten nog verder ontlasten met