• Cryopen wratbehandeling

De nieuwste technologie om wratten effectief te behandelen is door middel van Penetraiting Jet Freezing met de Cryopen. Met de komst van deze pen kunnen wratten nu snel en succesvol worden verwijderd tot op de millimeter nauwkeurig.

Cryotherapie is bevriezing van wratten met vloeibare stikstof. Door de bevriezing vindt weefselbeschadiging plaats. Het bevroren huiddeel sterft af en wordt vervangen door nieuwe gezonde huid.

Onder hoge druk (55bar) komt een straal vloeibaar stikstof vrij via een microfijne applicator. Met deze technologie kan men tot op de millimeter nauwkeurig werken en diep in het wrattenweefsel doordringen, zonder de gezonde omliggende huid te beschadigen. Daarom zijn behandelingen met de Cryopen vrijwel pijnloos (belangrijk bij kinderen), waardoor langer en dieper effectief behandeld kan worden. Meestal volstaan 2 tot 3 behandelingen om een succesvol resultaat te bereiken. Er is geen nazorg nodig omdat er geen blaren of wonden ontstaan.

Professionele wratbehandeling bij Footz

Om succesvol wratten te behandelen moet er in de meeste gevallen eerst eelt worden verwijderd en vervolgens zal de wrat behandeld worden met de Cryopen.

Je komt niet in aanmerking voor een behandeling bij:

  • Zwangerschap
  • Auto-immunziekte
  • Diabetes
  • Ontstekingen in het te behandelen gebied of huidkanker.
 

Geïnteresseerd in een wratbehandeling met de cryopen?