• Voet behandelingen

Footz start bij een medische pedicure met een analyse van het probleem door een anamneseformulier op te maken. Standaard zit in deze behandeling een gespecialiseerde voetverzorging.

Naargelang de gestelde diagnose wordt een of meerdere van onderstaande behandelingen uitgevoerd:

Klaar voor jouw voetverzorging?

Specialisatie en werkwijze Footz

Footz is gespecialiseerd in medische pedicure en ontvangt je graag in hun praktijk.

Bij een behandeling door een erkende medische pedicure komt er meer kijken dan enkel nagels knippen, eelt verwijderen en massages geven. Ze kan u op verschillende vlakken van dienst zijn. Een behandeling kan preventief van nut zijn om problemen te voorkomen, dus ook indien u geen klachten hebt kunt u baat hebben bij een ontspannende voetbehandeling. Ook curatief zal de pedicure u zo veel mogelijk proberen te helpen, de meeste voetproblemen zijn namelijk goed en vrij eenvoudig te verhelpen. Ze gaat echter niet invasief te werk, dit betekent dat zij geen ingrepen of operaties verricht, dit is namelijk de taak van gespecialiseerde dokters.

Een belangrijke taak is ook nog het adviseren bijvoorbeeld naar sokken en schoenen toe, maar ook op het vlak van de dagelijkse verzorging en eventuele hulpmiddelen die we kunnen verschaffen. Als medische pedicure ben ik ook erkend bij verschillende ziekenfondsen. Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, voorziet uw ziekenfonds een tussenkomst. Voor verdere inlichtingen, kan u zich altijd tot mij richten of tot bij het ziekenfonds.

Neem gerust ook eens een kijkje bij