• Behandelingen

Footz biedt in totaal 3 verschillende professionele pedicures aan zodat jij terug opnieuw zonder pijn door het leven kan wandelen of lopen. Hetzij als persoon, diabetespatiënt of sporter.

1. Medische pedicure

Footz start met een basis voetbehandeling en afhankelijk van elk persoonlijk voetprobleem worden hierbij verschillende technieken toegepast. Footz is gespecialiseerd in aantal ‘speciale technieken’ die elk voetprobleem professioneel kan behandel

2. Diabetes pedicure

Wereldwijd lijden meer dan 250 miljoen mensen aan diabetes. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat één op de vier diabetespatiënten vroeg of laat te maken krijgt met een voetprobleem. Footz is gespecialiseerd in het behandelen van voeten van diabetespatiënten.

3. Sportpedicure

Om sporters op elk niveau te laten trainen zonder klachten, biedt Footz een gespecialiseerde voetverzorging aan voor de sportieve man of vrouw. Regelmatige verzorging leidt namelijk tot een betere conditie en prestaties.

4. Deelbehandelingen

Om jouw voeten in topconditie te houden is het van essentieel belang dat ook de iets kleinere ongemakken aan je voeten worden aangepakt. Met onze deelbehandelingen helpen we je voeten graag verder op weg om ze zoveel mogelijk te ontlasten.

Ben jij klaar om je voetproblematiek professioneel te laten behandelen?

Neem gerust ook eens een kijkje bij