• Steunzolen

Heb jij het gevoel dat je huidig schoeisel niet perfect is afgestemd op de vorm van je voeten? Na een grondige en professionele loopanalyse gaan wij na hoe de drukpunten van jouw voeten zich verdelen.

Na een statische en/of dynamische drukmeting bekijken we graag hoe we jouw voeten op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen met bijvoorbeeld steunzolen op maat of slippers op maat.

1. Loopanalyse

Dankzij een loopanalyse kunnen we er achter komen waar de drukpunten liggen en waar jouw voeten nood aan hebben. Met onze uitgebreide en specialistische footscan® software en hardware weet Footz elke voetprobleem precies te analyseren om vervolgens een gepaste oplossing aan te bieden.

2. Steunzool op maat

Afhankelijk van de resultaten van de loopanalyse kan een steunzool op maat de meest efficiënte oplossing zijn om een voetprobleem gericht te behandelen. Met onze gespecialiseerde apparatuur gaan we aan de slag om de vorm van jouw voet perfect in kaart te brengen om vervolgens een steunzool op maat te laten maken.

3. Slippers op maat – Vallinos

In tegenstelling tot de steunzolen zitten bij de Valinos de steunzolen mooi ingewerkt in de zool van de schoen. Zo hoef je geen gesloten schoenen meer aan te doen in de zomer met een losse steunzool. Kies je voor slippers, teenslippers, sandalen of klompen? Groen met geel of toch liever blauw met rood? De keuze is aan jou!

Heb jij nood aan steunzolen die volledig zijn aangepast aan de vorm van jouw voeten?

Neem gerust ook eens een kijkje bij